Crime Scene

Crime Scene

Crime Scene

Crime Scene esittely

Rikospaikalla tarvitaan apua, ja sinut on valittu tutkimusten vahvistukseksi. Crime Scene –slottipelissä pääset suoraan tapahtumien ytimeen, sillä tässä erittäin realistisessa rikostutkimuspelissä ei ole grafiikoissa säästelty. Pystytkö sinä ratkaisemaan rikoksen ja saamaan huimat rahasummat siitä palkkioksi? Kokeile ja pelaa heti Crime Scene –slottipeliä!

Crime Scene on Net Entertainmentin valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 15 voittolinjaa. Pelin kelat on asetettu ikään kuin rikostutkijan läppärin ruudulle. Pelin pelimerkit ovat kaikki jollain tavalla rikosteemaisia ja pelin grafiikat ovat varsin autenttisia ja vakuuttavia. Aktiivisten voittolinjastojen määrää ei itse pääse valitsemaan, eli peliin voi minimissään panostaa 15 senttiä kierrosta kohden ja maksimissaan 150 euroa. Pelissä on kahdenlaisia pelimerkkejä, joista toiset ovat teemaan liittyviä ja toiset ovat pelikorteista tuttuja pelimerkkejä. Pelikorteista tutut 10, J, K ja Q on piirretty liidulla asfalttitiehen, ikään kuin rajaten todisteita.

Pelin teemaan liittyvät pelimerkit antavat pelaajalle huomattavasti suuremmat voitot, ja näihin pelimerkkeihin kuuluu esimerkiksi 9mm käsiase, salkku, silmälasit ja totta kai verinen jalanjälki. Pelin wild-merkki on poliisin virkamerkki, ja tämä merkki voi korvata minkä tahansa muun pelimerkin voittolinjastolla, joka toki auttaa pelaajaa tekemään voittoyhdistelmiä helpommin. Wild-merkki ei kuitenkaan voi korvata pelin scatter- tai bonusmerkkiä, joka on sormenjälki –merkki.

Crime Scene ilmaiskierrokset ja bonukset

Crime Scene –pelissä ilmaiskierroksia ei sinänsä ole ollenkaan, pelkästään bonuspeli. Crime Scene –pelin bonuspeliin pääsee kolmella pelin scatterilla eli bonusmerkillä. Bonuspeli aukeaa uuteen ikkunaan, jossa pelaaja pääsee keräämään todisteita. Ruudulla näkyy 30 todistekansiota, joista jokaisessa piilee jonkin suuruinen palkkiosumma. Kansioiden seassa on tosin myös erikoiskansio, joka päättää pelin, jos pelaaja sattuu tämän kansion valitsemaan. Tämän pelin päättävän kansion valitessaan pelaaja tosin pääsee vielä second chance –lohdutuspalkintopeliin ennen pääpeliin palaamista. Pelissä pelaajalle näytetään ruudulla neljä kansiota. Kansioista voi päästä parhaimmillaan takaisin bonuspeliin, mutta kansiosta lähtee pelaajalle matkaan vähintäänkin tuplavoittokertoimet tai mahdollisesti lisää kolikkovoittoja. Pelin wild-merkit muuttuvat tahmeiksi wildeiksi pelissä ainakin viiden kierroksen ajaksi.

Crime Scene kolikkopeli

Crime Scene –pelissä ei ole progressiivista päävoittoa, mutta pelin kiinteä päävoitto on jo itsessään aika muhkea summa: pelistä on maksimissaan mahdollista voittaa 22 500 kolikkoa puhtaana käteen! Tämä tarkoittaa maksimipanoksilla jopa 7500 euroa. Tosin, 150 euron panoksella tällainen päävoitto voi olla kyseenalainen sijoitus, toisten mielestä taas välttämättä ei laisinkaan. Pelistä on tosin saatavilla huimia voittoja myös bonuskierrokselta, joten pelaajan ei tarvitse tyytyä tavoittelemaan pelkkää päävoittoa.

Pelaaminen

Crime Scene kolikkopeli on rakenteeltaan Net Entertainmentin tuttua laatua. Viidestä rullasta ja kolmesta rivistä koostuva kolikkopeli tarjoaa kaikkiaan 15 eri voittolinjaa. Voittolinjat ovat kaikki aina aktiivisia, joten pelaajan ei tarvitse itse niitä erikseen valita. Panoksen suuruutta voi vaihdella tutusti kolikon arvoa ja tason suuruutta vaihtelemalla. Maksimipanos pelissä on huikea 150 euroa ja minimipanos vastaavasti vain 15 centtiä. Crime Scene kolikkopeliä on mahdollista pelata myös ”leikkirahalla” eri nettikasinoilla, jos haluaa tutustua peliin ennen kuin alkaa pelaamaan omalla rahalla.

Automaattipeliominaisuus on myös tuttua NetEnt tavaramerkkiä. Automaattipeliin on mahdollista säätää pyöräytyksien määrät, jotka haluaa pelin pelaavan itsestään. Lisäasetuksina automaattipelissä on erilaisia toimintoja, joita voi asettaa mahdollisille voitoille. Symboleina pelissä pyörivät teemaan sopivat rikostutkintasalkut, välineistöt ja aseet, sekä kuvat rikospaikoilta. Lisäksi rullissa pyörivät NetEntin kaikista kolikkopeleistä tutut kirjainsymbolit.
Erikoistoimintoina pelissä ovat aina hyvin voittoja tuovat Sticky Wild -symbolit, jotka tässä kolikkopelissä ovat tietenkin poliisin virkamerkit. Sticky wild symbolit voivat jäädä paikoilleen jopa viiden kierroksen ajaksi tuoden hyviä voittoja ja voittomahdollisuuksia.

Crime Scene mobiilissa

Valitettavasti Crime Scene –peliä ei ainakaan tällä hetkellä pääse pelaamaan mobiilissa. Crime Scene –pelin palautusprosentti on 96.7 prosenttia, eli varsin mainio palautusprosentti on kyseessä tässä pelissä. Vieläkö muistat legendaarisen CSI – televisiosarjan? Tämän sarjan menoa on tarjolla kattavasti Net Entertainmentin vuonna 2012 julkaisemassa Crime Scene kolikkopelissä. Crime Scene vie pelaajan mielenkiintoiseen rikostutkinnan maailmaan, jossa erilaiset tutkintavälineet ja poliisin varusteet toimivat kolikkopelin symbolien teemana. Crime Scene tarjoaa hienoa grafiikkaa ja kaikin puolin tyylikkään pelin kaikille rikostutkintahenkisille pelaajille.

Crime Scene yhteenveto

Toinen erikoistoiminto on bonuspeli, joka aktivoituu kun pelaaja saa ruudulle kolme sormenjälkisymbolia. Bonuspelissä pelaaja tutkii kolmeakymmentä eri kansiota rikoslaboratoriossa. Eri kansioita avatessa avautuu erikokoisia voittoja, sekä eriarvoisia sormenjälkiä. Kansioista voi avautua myös erikoissymboleja, jotka antavat esimerkiksi uusia valintamahdollisuuksia bonuspelissä. Bonuspeli huipentuu mahdollisuuteen päästä avaamaan yhden neljästä kirjekuoresta, josta voi avautua todella maukas palkinto, kuten bonuspelissä saatujen voittojen tuplausmerkin!

Crime Scene kolikkopeli tarjoaa taattua Net Entertainment laatua tutulla hedelmäpelirakenteella. Hyvät panostusmahdollisuudet ja mukava maksimivoitto, 22500 kolikkoa, iskevät mukavasti pelaajaan kuin pelaajaan. Kelpo palautusprosentti 96,7% takaa myös kelvollisia voittoja tässä jännitystä tarjoavassa kolikkopelissä. Hyvät erikoistoiminnot pitävät sopivasti jännitystä yllä pelin aikana, varsinkin Sticky wild – ominaisuus. Kaikille CSI – teeman ystäville Crime Scene kolikkopeli tarjoaa ykkösluokan viihdettä kolikkopelin muodossa aina mielenkiintoisessa rikostutkinnan maailmassa.

admin

Kommentointi on suljettu.